Home
 

 
activiteiten
 

 
projecten
 

 
medewerkers
 

 
login o¨

Havanel, uw specialist in informatievoorziening, document beheer en workflow management

Activiteiten

Onze activiteiten bestrijken de volgende drie aandachtsgebieden:

 Procesmanagement

Voordat de informatievoorziening wordt gedefinieerd zullen eerst de bedrijfsprocessen in beeld gebracht moeten worden. Op basis van een procesmodel kan zowel de organisatie als informatievoorziening worden ingericht, zodat deze de doelstellingen van de organisatie optimaal ondersteunen.
Procesmanagement is de kennis die nodig is om de organisatie door middel van processen aan te sturen en de bedrijfs- en werkprocessen te ontwerpen, implementeren, te beheren en te beheersen. (richten, inrichten en verrichten)

 Informatiemanagement

Informatiemanagement richt zich op een optimale performance van de bedrijfsprocessen en informatievoorziening. Optimaal in die zin dat de doelstellingen van de organisatie worden gerealiseerd. Dat wordt bereikt door de effectiviteit en efficiency van de bedrijfsprocessen voortdurend te toetsen en te verbeteren. De informatievoorziening dient zodanig te zijn ingericht dat betrouwbare informatie wordt verstrekt voor de uitvoering en besturing van de bedrijfsprocessen. De werkzaamheden die moeten worden verricht en de beslissingen die moeten worden genomen spelen zich af op operationeel-, tactisch- en strategisch niveau van de organisatie.

 Content management

Content management is het proces van het verzamelen/creŽren, het beheren en het publiceren van van alle denkbare gestructureerde en ongestructureerde informatiebronnen zoals documenten (Word, Excel, PDF, OpenOffice, CAD, film, video en vele andere formaten), e-mail, website en Intranet content.